Hoppa till sidans innehåll

JSM Kick-off

23 JAN 2013 18:09
Söndagen den 13 januari hade vi kick-off för Junior-SM. Nästan 50 personer från de tre arrangörsklubbarna, RÅSS, LdSS och HjBK, samlades på Volvomuseet i Arendal, alldeles vid hamnen där vi ska hålla till 14-18 juni.
  • Skapad: 23 JAN 2013 18:09

Johan Westling, ordförande i RÅSS, presenterade hur arrangemanget kommer se ut i stora drag. En planeringskommitté har arbetat med upplägget under hösten. Från RÅSS har förutom Johan även Wilhelm Lewerth och Erik Bengtson varit med.

Och nu börjar detaljplaneringen! Mer folk behövs och grupper kring t ex Segling o Säkerhet, Land/Hamn/Program, PR o Media och Sponsring har nu börjat skapas.

Namn på kontaktpersoner, nyheter, möten mm kommer att meddelas här kontinuerligt. www.juniorsm.se är officiell webbsajt, så följ gärna med vad som händer genom att gå in där lite då och då. Den börjar snart att uppdateras mer och mer.

Välkommen att deltaga i förberedelserna för JSM. Och boka förstås redan nu in en eller flera dagar mellan den 13 och 19 juni - om inte för att vara med och jobba, så för att komma och titta!

Skribent: Johan Westling

Postadress:
Rådasjöns SS - Segling
C/O Carl Sandström, Klevgatan 18
43134 Mölndal

Besöksadress:
Rådavägen 36
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

svenskasjo_190x158

Liros_20cup

Handla alltid genom Sponsorhuset. Både du och Rådasjöns Segelsällskap tjänar på det.