Hoppa till sidans innehåll

Vårregatta 2013

05 MAJ 2013 21:29
Söndag den 5:e maj arrangerade RåSS traditionsenligt vårregatta på Rådasjön. Tävlingen ingick i Liros Cup och samlade 49 unga seglare bestående av optimistseglare samt fyra Zoom8-seglare.

  • Uppdaterad: 19 SEP 2015 20:20

Seglingarna genomfördes med lagom vind i strålande solsken till glädje för såväl seglare som medföljande supporters och föräldrar.

För seglingsledningen blev det ett bra genrep inför kommande JSM som arrangeras i Arendal, Göteborg vid Volvomuseet av Rådasjöns Segelsällskap i samarbete med Hjuvik BK och Långedrag SS. JSM 2013 går av stapeln 14 till 18 juni i år.
Länk till officiell hemsida: www.juniorsm.se

C-Optimister seglade på egen bana. A- och B-Optimister samt Zoom8 seglare på huvudbanan där två race genomfördes snabbt och effektivt. Ett stort antal föräldrabåtar, och säkerhetsbåtar fanns på plats och säkerhetsarbetet förlöpte helt utan intermezzon. Det var en härlig dag för seglare och föräldrar. Man såg bara glada och hungriga seglare som klev iland efter genomförda tävlingar.
 
Optimisternas A-klass vanns av Oscar Engström från LeSS, B-klassen av Johan Bengtsson från BkSS och C-klassen likaså av hemmaseglaren Björn Vikinge. I Zoom8-klassen segrade RåSS:s Gabriella Bengtsson.
 
Jag vill tacka seglare, föräldrar och funktionärer för en härlig seglingsdag!
 
Tävlingsledningen
genom Lars Bowald

 

Resultat

Skribent: Lars Bowald

Postadress:
Rådasjöns SS - Segling
C/O Carl Sandström, Klevgatan 18
43134 Mölndal

Besöksadress:
Rådavägen 36
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

svenskasjo_190x158

Liros_20cup

Handla alltid genom Sponsorhuset. Både du och Rådasjöns Segelsällskap tjänar på det.