Hoppa till sidans innehåll

Vårregattan 18 maj 2014

18 MAJ 2014 20:03
Söndag den 18:e maj arrangerade RåSS traditionsenligt vårregatta på Rådasjön. Tävlingen ingick i Liros Cup och samlade 47 unga seglare bestående av optimistseglare samt en Zoom8- och 3 e-jolleseglare.

  • Skapad: 18 MAJ 2014 20:03

IMG_0549[1]

Prisutdelning C-klass

Seglingarna genomfördes med lätt vind i strålande solsken till glädje för såväl seglare som medföljande supporters och föräldrar. Tävlingen följdes även av Härrydas lokalpress så håll ögonen öppna för kommande artikel i Härryda-Posten.

 

För seglingsledningen blev det ett bra genrep inför kommande regionkval som arrangeras i Rådasjön den 14 och 15 juni av Rådasjöns Segelsällskap RÅSS. 

För anmälan se hemsidan rass.se nedan:
https://www3.idrottonline.se/RadasjonsSS-Segling/Kappseglingar2014/RegionkvalOptimist14-15juni1/

 

C-Optimister seglade tre race på egen bana. A- och B-Optimister samt Zoom8 och e-jolleseglare på huvudbanan där två race genomfördes. Föräldrabåtar, och säkerhetsbåtar fanns på plats och säkerhetsarbetet förlöpte helt utan intermezzon. Det var en härlig dag för seglare och föräldrar. Man såg bara glada och hungriga seglare som klev iland efter genomförda tävlingar.
 
Optimisternas A-klass vanns av Axel Jonsson Öhström från KKKK, B-klassen av hemmaseglaren Jennifer Öhrnell och C-klassen likaså av Hampus Andersson från LSSG. I Zoom8-klassen segrade Anton Karlsson från STSS och i e-jolleklassen vann hemmaseglaren Valter Strömberg.
 
Jag vill tacka seglare, föräldrar och funktionärer för en härlig seglingsdag!
 
Tävlingsledningen
genom Lars Bowald

 

RESULTAT

Skribent: Lars Bowald

Postadress:
Rådasjöns SS - Segling
C/O Carl Sandström, Klevgatan 18
43134 Mölndal

Besöksadress:
Rådavägen 36
43136 Mölndal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

svenskasjo_190x158

Liros_20cup

Handla alltid genom Sponsorhuset. Både du och Rådasjöns Segelsällskap tjänar på det.